DNV-Gødstrup september 2019

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.

Dronevideo: Rune Borre-Jensen, Koncern Kommunikation, og Søren Braad Andersen, Kommunikation, Hospitalsenheden Vest.

10.10.2019

Der er stadig fuld skrald på byggepladsen i Gødstrup, hvor nu også forsknings- og uddannelsescenteret NIDO | danmark er begyndt at skyde i vejret.

Hele 7.000 personer kunne ved selvsyn konstatere den første søndag i september, at byggeriet af Regionshospitalet Gødstrup er godt undervejs.

Åbent Hospital i Gødstrup var et stort hit, og glæden og forventningen til alt det nye er stor både internt – og i offentligheden. Men, hvordan er status lige nu i Gødstrup? Hvordan ser der ud på byggepladsen en tirsdag i september?

Svaret fortæller dronen med det skarpe kamera påmonteret med al tydelighed. Siden sidste overflyvning i foråret er der nemlig markant mere for øjet at se.

Alle tre etaper hænger sammen

Nordvest på byggepladsen, hvor NIDO | danmark - det store forsknings- og uddannelsescenter skal ligge - er der fuld aktivitet. I løbet af de seneste måneder er fundamentet støbt, og der er rejst elementer i stueetagen. Byggeriet går stærkt og et rejsegilde venter lige om hjørnet.

Mod øst på den nordlige del af byggepladsen, er det nu tydeligt, at alle tre etaper af det store hospitalsbyggeri hænger sammen. Psykiatriens byggeri i to etager er nu skudt op.

Tæt ved Psykiatrien er hospitalskirken, der opføres af Herning Nordre og Søndre provstier, ved at tage form. Første spadestik blev taget i sommer og for nylig var der grundstensnedlæggelse og rejsegilde.