20181127DNV now2018_1_530px_M2A0994.jpg

Råhuset til Etape 3 i Gødstrup er nu oppe i fuld højde. Se al aktiviteten i den nye dronefilm nederst på siden. (Foto: Søren Braad Andersen/Kommunikation)

29.11.2018

Siden dronen sidst overfløj hospitalsbyggepladsen i Gødstrup er der sket meget.

Med det blotte øje er det tydeligt, at hele byggeriet af det kommende hospital nærmer sig en afslutning. Facadepladerne med det stribede look er monteret på Etape 1, og murerne har nu travlt med at mure de rødbrune sten på Etape 3.

Råhuset til Etape 3 står nu i fuld højde, og her er det forventningen, at bygningen er lukket og vinduer monteret, inden det for alvor bliver vinter.

På pladsen foran Etape 3 er psykiatrien i arbejdstøjet, og jordarbejdet er i fuld sving.

Servicebyen står færdig som bygning

Servicebyen som bygning står færdig på nuværende tidspunkt, og inde i bygningen tager tingene fart. Apoteket og specielt i afdelingen Cytostatika, der fra begyndelsen af 2020 skal producere kemo-medicin, er arbejdet langt.

NIDO | danmarks kommende 5.000 kvm bygning på den nordvestlige side af byggepladsen er også i drift. Forleden skrev vi på vegne af bygherren Region Midt under på kontrakten med totalentreprenøren KPC Herning A/S.

KPC Herning A/S går fra årsskiftet i gang med projekteringsfasen, og omkring 1. maj er det planen, at jordarbejdet påbegyndes. Når det sker, er vi så småt på vej til 1. spadestik for NIDO-byggeriet.

Gødstrup Station er på vej

Lige uden for selve hospitalsområdet er der også aktivitet, som har betydning for det kommende hospital. Entreprenørvirksomheden Forstas er på vegne af Banedanmark ved at anlægge den kommende Gødstrup Station. Arbejdet med perronen er færdigt til aflevering inden årsskiftet.

DNV-Gødstrup november 2018

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.