DNV-Gødstrup maj 2018

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.

07.05.2018 

Enderne er godt på vej til at mødes på den store hospitalsbyggeplads DNV-Gødstrup!

Dronen med det skarpe øje for detaljen var forleden på forårsoverflyvning i Gødstrup. Det lette fartøj kom godt rundt i hjørnerne på arealet og kunne dokumentere, at "der sker noget i alle verdenshjørner".

Mod syd er Servicebyen placeret med sit indhold af varemodtagelse, køkken, apotek, sterilcentral, teknikhus med mere. Udadtil er der ikke nyt fra den front, men indendørs arbejdes der på at blive helt færdig til sommer, hvor Servicebyen som planlagt står klar til overdragelse.

Lige ved siden af Servicebyen er grunden lagt til de mange parkeringspladser til både patienter og pårørende til hospitalets ansatte. I alt er der planlagt 2400 parkeringspladser.

Etape 1 med sine 100.000 kvm syner i det hele tager mere og mere som en færdig bygning, men synet bedrager en smule, for der er stadig nok at gøre inden døre.

Etaper hænger sammen 

Nabo-etapen til den somatiske del af Regionshospitalet Gødstrup (Etape 3) har vokseværk, og der er nu synlig sammenhæng mellem de to etaper. Dækket i forlængelse af foyeren er ved at blive armeret, og i råhuset monteres element på element med kraners hjælp i hastigt tempo.

Psykiatrien i Gødstrup er i disse uger ved at grave sig godt og grundigt ned for at gøre plads til kælder. Jordarbejdet gik i gang straks efter 1. spadestik for psykiatrien i marts.

Når psykiatriens i alt 13.500 kvm står færdigt til indflytning i 2020 sammen med det øvrige hospital, vil det via den 375 meter lange foyer være forbundet med resten af sygehuset.

Der resterer stadig knap to år til indflytning, men enderne er godt på vej til at mødes i Gødstrup.