DNV-Gødstrup februar 2018

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.

15.02.2018

Farverne bryder markant frem på facaderne i DNV-Gødstrup i disse uger. I byggeriets Etape 1 er det nu tydeligt at se "det stribede look", som det kommende "Regionshospitalet Gødstrup" får 

I det hele taget er der mere og mere "finish" at se på Etape 1, der med sine ca. 100.000 kvm, er klart den største af byggeriets i alt 3 etaper. Murerne har sørget for de tusindvis af rød-brune sten, vinduer og facader er monteret mange steder, taget er lukket, og der arbejdes med færdiggørelse af gårdrum. 

Dronen med det påmonterede kamera overfløj den travle byggeplads en solrig dag i februar og indfangede travlhed og aktivitet specielt i arbejdet med Etape 3, der forbinder den somatiske del af hospitalet (Etape 1).

Lige ved side af kranerne ligger psykiatriens areal klar til for alvor at komme i gang, straks efter 1. spadestik torsdag d. 15. marts. På området samles den nuværende behandlingspsykiatri i Holstebro og Herning i det nye psykiatriske center i Gødstrup. Psykiatrien kommer til at ligge i forlængelse af det somatiske hospital med fælles indgang og bliver forbundet af den fælles tværgående foyer.

Bagest på byggepladsen er Servicebyen snart klar til aflevering. Ved varemodtagelsen er portene, hvor lastbiler i fremtiden skal aflevere og hente leverancer til hospitalet, på plads. I det store produktionskøkken er fliserne på væggene monteret, og i apotekets hjørne af Servicebyen er der heller ikke langt til målet.