En delegation fra Dialyseafsnittet kunne konstatere, at beliggenheden og udsigten i de nye omgivelsser er god. Her er det hygiejne nøgleperson Lise De Giorgi, der åbner døren. (Fotos: Dialyseafsnittet)

Ét er af se på plantegninger, noget helt andet er at være der "live"! I hvert fald blev det en aha-oplevelse af de rigtig gode for en delegation fra Dialyseafsnittet, da de kort før påske var på besøg i de kommende nye omgivelser i Gødstrup.

Af kommunikationskonsulent Finn Marsbøll

05.04.2018

Afdelingssygeplejerske Pia Dalgaard fortæller om en god og spændende dag i Gødstrup. "Vi havde jo hørt så meget om kvm i Gødstrup, men realiteten var, at de kommende lokaler virkede større end forventet. En vigtig prioritering for os i de kommende nye omgivelser, har netop været at få store og rummelige dialysestuer til gavn for patienterne. Dette var dejligt at se".

Afdelingen ligger i fantastiske omgivelser på niveau 1 i Etape 1 med god udsigt og fin beliggenhed, så vi gik hjem med fornemmelsen af, at det her bliver godt for Dialyseafsnittets personale – og ikke mindst patienterne, fortæller Pia Dalgaard.

Dialyseklinikken – som vi kommer til at hedde i DNV - har bl.a fået lavet en glasgang for at skabe lyse omgivelser, og det var et af de mange positive indtryk fra besøget, fortæller Pia Dalgaard. En frygt for at Dialyseklinikken i DNV ville komme til at fremstå for kringelkroget forsvandt også under rundturen.

 

Besøget i Gødstrup var formidlet af specialkonsulent Hans Christian Mikkelsen fra DNV´s projektsekretariat og anledningen var et forestående udbud på Dialysevand- og koncentratanlæg. Så udover personalet og teknikere var flere leverandører også med rundt.

Det umiddelbare indtryk var og er positivt, men der var selvfølgelig også opmærksomhedspunkter, fortæller Pia Dalgaard.

Et par dage efter besøget kunne Pia orientere hele personalet på et personalemøde og give alle et godt indblik i, hvordan vores  nye arbejdsplads og de fremtidige lokaler kommer til at se ud. "Det var rigtig rart at kunne sige: Det bliver godt".

Dialyseklinikken får i alt 36 pladser i de nye omgivelser.