19.09.2017

Datoen 25. september står markant i historien om tilblivelsen af DNV-Gødstrup.

Nu på mandag d. 25. september vajer flag og krans i kranen tæt ved det store hospitalsbyggeri i Gødstrup og markerer fest. Byggeriet er som bekendt ikke færdigt, men vi er så langt, at det nu er tid for rejsegilde for håndværkere og inviterede gæster.

Skruer vi tiden 5 år tilbage blev første spadestik taget på bar mark til det hospital, der ved indflytning i 2020 får navnet "Regionshospitalet Gødstrup".

Status lige nu på byggepladsen er, at arbejdet på Etape 3 er godt i vej, og det samme kan siges om psykiatrien, der efter planen påbegynder jordarbejdet i det nye år.

For kun et par uger siden blev dørene for første gang åbnet for publikum ved "Åbent Hospital". Det blev en herlig søndag, der gav en på opleveren for over 3000 gæster.

På mandag har vi igen gæster i Gødstrup, og vi ser frem til at fortælle, hvad det kommende akuthospital fra 2020 kan tilbyde de ca. 350.000 borgere, der udgør optageområdet.

Rejsegilde for DNV-Gødstrup

25. september 2017, kl. 11.30-13.30

Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland inviterer mandag d. 25. september, kl. 11.30-13.30, til rejsegilde for det nye hospital i Gødstrup.

Taler

Til den første time af rejsegildet er der taler ved regionsrådsformand Bent Hansen, hospitalsdirektør Poul Michaelsen og medformand for brugerrådet Birgit Hagen.

Traktement

Under talerne vil der være et let traktement i form af pølser, brød og vand.

Rundvisning

Fra kl. 12.30 til 13.30 er der rundvisning i en udvalgt del af byggeriet samt en gåtur til helikopterlandingspladsen og indgangen til Akutmodtagelsen. Rundvisningen er begrænset af at foregå på en byggeplads.