I Servicebyen skrider arbejdet planmæssigt frem. Her et motiv fra Varemodtagelsen. (Foto: Søren Braad Andersen/Kommunikation.)

29.06.2017 

Aktiviteten på den store hospitalsbyggeplads i Gødstrup er både synlig – og hørbar – i disse uger. Pæle hamres taktfast i jorden på det areal, der betegnes Etape 3, og der er fjernet jord i lange baner. Nu kan man med det blotte øje se, hvor fortsættelsen af den i alt 375 meter lange foyer skal ligge.

Etape 3 udgør ca. 22.000 kvm. af det 140.000 kvm. store hospital i Gødstrup og vil bl.a. indeholde den centrale foyer, neurologi, kræftafdeling og dagkirurgiske operationsafsnit.

En del af den fjernede jord ligger nu midlertidigt og danner en lille bakke på det areal, der til sin tid bliver hospitalets psykiatriske del. Det psykiatriske hospital er lige nu i totalentrepriseudbud og bliver på 13.500 kvm.

Dronen over Gødstrup

Dronen med kamera påmonteret tog forleden på en før-sommerferie rund- og overflyvning over hele området, og billederne fortæller historien om en byggeplads, der er rigtig godt på vej mod nye etaper.

Allerede nu står både syd- og norddelen af råhuset i Etape 1 færdig. Endnu mangler gulvene at blive støbt, og det arbejde er afsluttet inden 1. oktober. Den første elevator er nu klar til brug, og den får snart følgeskab af endnu én.  

Mod syd på byggepladsen skrider arbejdet på Servicebyen også planmæssigt frem. Alle bygninger er opført, og "hele byen" vil stå klar i starten af 2018.

Is til alle - tak for indsatsen og god sommer

Som en tak for indsatsen og med ønsket om en god sommer bød bygherren i dag torsdag d. 29. juni på is i Skurbyens kantine til alle på byggepladsen. 

Nedenunder kan du klikke ind og se den nye dronefilm optaget i juni 2017.

DNV-Gødstrup juni 2017

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.