En solrig dag i januar 2017 tog byggepladsen i Gødstrup sig således ud i 8 skarpe skud. Foto: Søren Braad Andersen / Kommunikation.


20.01.2017

Fremdrift og fart over feltet kendetegner den store hospitalsbyggeplads i Gødstrup

Dag for dag tillføjes et væld af detaljer til helheden, der om 36 måneder er det fuldt færdige hospital i Vest. Arbejdet på den nordlige del af 1. Etape, er nu for en stor dels vedkommende rykket inden døre. Det betyder blandt andet en snarlig og kraftig øgning af arbejdsstyrken – eksempelvis af tømrere og installatører.

Lidt til venstre på byggepladsen og lidt for sig selv skyder kapellets rå mure op, og helt mod syd er der fuld aktivitet på arealet, der skal huse Servicebyen.

Billederne dokumenterer, hvor langt vi er i byggeprocessen, der tog sin spæde start på en bar mark i Gødstrup i 2012. Men, hvordan så det ud undervejs?

Over årene har vi jævnligt haft dronen til at overflyve byggepladsen. Først var der ikke meget at stille skarpt på. Det var bar mark så langt øjet rakte. Sådan er det ikke mere. Udviklingen går stærkt og fra uge til uge ændrer helhedsbilledet sig markant.

Se historien indtil nu i billeder i en video, hvor vi har redigeret droneoptagelser fra 2012 til december 2016 sammen.

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.