Foto: Søren Braad Andersen, Kommunikation.

24.08.2017

Søndag den 3. september kl. 11-16 inviterer hospitalet i Gødstrup til åbent hus og et første kig indenfor i de nye rammer

Arrangementet er en del af en national kampagne, hvor Danske Regioner landet over sætter spot på byggerierne og udviklingen af de nye hospitaler. Kampagnen hedder: "Vi bygger for livet!"

Tag familien og vennerne med

Alle er velkomne. Så tag gerne familie og venner med. Men husk, at det fortsat er en byggeplads, så bekvemt fodtøj er en fordel og flere steder vil det være svært at komme rundt, hvis man er gangbesværet eller fx sidder i kørestol. Og hold ekstra øje med børnene, hvis de er med på turen. 

Indenfor vil der være en række stande og nogle sessionsholdere fra klinikken, som hver især fortæller, hvad det er, der kommer til at udspille sig, når vi følger med patienterne ind på hospitalet. Blandt andet vil du kunne høre om kostkonceptet, akutmodtagelsen, høre om kunst og farvevalg og få udfoldet ambitionerne for den interaktive patient- og fødestue. 

Sessionerne er placeret på en afmærket rute i stueetagen og på 6. etage.

Få en kop kaffe i foyeren

Det vil være muligt at komme helt ind i hjertet af det nye byggeri og fornemme størrelsen i den 375 meter foyer, der går gennem sygehuset i retningen øst-vest og kobler psykiatrien med det somatiske hospital.

Her bliver der også mulighed for et "pit-stop" og en kop kaffe. Der er desuden indrettet et café-miljø samt en informationsstand.

Det er stadig en byggeplads og væggene er rå, men det er muligt at fornemme hvor attraktivt et hospital, vi bygger. Kom selv og mærk efter.

Vi ser frem til at så mange som muligt lægger vejen forbi på dagen.