Screenshot: Kommunikation

06.04.2017

Etape 3 i Gødstrup står og tripper for at komme i gang for alvor, og psykiatrien (Etape 2) er lige nu i totalentrepriseudbud

Forårsstatus på den store byggeplads er stor aktivitet med meget mere i vente.

Snart er der også mere for øjet på det stadig bare areal, som dronen bl.a. fløj over en af de sidste dage i marts. NCC, der vandt råhusentreprisen til ca. 125 mio. er klar til at gå i jorden på Etape 3´s 22.000 kvm store areal, der bl,a. vil indeholde den centrale foyer, neurologi, kræftafdeling og dagkirurgiske operationsafsnit.

Etapen får via den 375 meter lange foyer forbindelse til den største af etaperne, Etape 1`s 100.000 kvm, der er godt i vej, og til psykiatriens 13.500 kvm i Gødstrup (Etape 2).

Dronen stillede også skarpt på et hospitalsbyggeri, der i løbet af det næste års tid nærmer sig hjørnerne på byggepladsen. Færdiggørelsen af Servicebyen i den sydlige del af området skrider hurtigt og planmæssigt frem og vil stå klar i februar 2018. Det store teknikhus står tydeligt i landskabet, og helikopterlandingspladsen har nu kontakt med den kommende akutmodtagelse.

Lidt væk fra Servicebyen ses kapellet, og flyver vi uden for hegnet i den modsatte ende af pladsen, ligger området, der er beregnet for Energiparken. Energiparken med sine 6340 kvm. solceller vil levere en årlig el-produktion til det kommende hospital på 954.000 kwh svarende til en årlig gevinst på godt 1.5 mio. kr.

 

DNV-Gødstrup marts 2017

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.