Illustration: Kommunikation

Hver måned udgives en rapport, som fortæller spændende historier om dagligdagen bag hegnet omkring DNV-Gødstrup byggepladsen.

16. april 2015

 

Vidste du, at i alt 542 personer (personale, håndværkere og leverandører) med udgangen af marts 2015 har gennemgået den obligatoriske sikkerhedsintroduktion til DNV-Gødstrup, og nu har adgang til skurbyen?

Tallet er et blandt mange i en i nyudgivet statistisk rapport indsamlet af projektleder Christoffer Pedersen fra FM Bygningsdrift. Han har siden januar indsamlet data, der alle fortæller en historie om dagligdagen i Gødstrup.

Den statistiske rapport, der udgives en gang om måneden, fortæller blandt andet, hvor mange transaktioner kantinen har på månedsbasis, og hvor meget strøm og vand, der forbruges på pladsen.

En anden meget væsentlig information handler om sikkerheden i DNV- Gødstrup. Her blev det et flot rundt 0 i både kategorien ” nærvedulykker” samt ”alvorlige ulykker”.

Det er planen at udvide statistikken løbende med flere informationer. Således kommer forbruget af varme med i næste måneds statistiske oversigt.

Du kan læse Statistisk Rapport her.