Sælgerne Torben Olsen og Thomas Houmark fra Stark er i fuld sving med at blive klar til at åbne det fremskudte depot i Gødstrup

Foto: Emil Steen Sanggaard

 

Kæden Stark åbner snart et fremskudt depot på byggepladsen i Gødstrup. Dermed er det fremskudte depot i DNV Gødstrup næsten fuldt udbygget.

 14. september 2015

 1. april rykkede Brunsgaard Stillads og Materieludlejning ind i depotet, der er placeret på natleverancearealet på byggepladsen. Solar har ligeledes lejet sig ind hos udlejeren FM Bygningsdrift, men er endnu ikke flyttet ind.

 Målet med et fremskudt depot er overordnet at gøre håndværkerens dag enkel og effektiv. Kort sagt at spare tid og penge. Scenariet med håndværkeren, der lige pludselig opdager, at han mangler skruer, søm eller arbejdshandsker og derfor må tage bilen for at køre ud til nærmeste forhandler er fortid.

Gode erfaringer fra DNU i Aarhus

 -Vi er til stede på selve byggepladsen for at gøre det lettere for håndværkerne at optimere deres eget arbejde, så de nemmere kommer i mål til tiden, siger udviklingsdirektør Mads Brejnholt Madsen fra Stark. Beslutningen om at åbne et fremskudt depot bygger på gode erfaringer fra Det Nye universitetshospital i Aarhus.

 Depotet er cirka 160 kvm stort, og på hylderne vil der komme over 1500 forskellige byggematerialer, der dækker de mest gængse behov på byggepladsen.