Skurbyen, og særligt kantinen i skurbyen, ved byggepladsen i Gødstrup blev i dag indviet med gratis morgenmad og frokost til håndværkerne.


Kitt (th) og Tanja stiller frem til den sultne flok. Det var første dag med fuldt funktionelt køkken, som nu er klar til at tage imod de hundredvis af sultne håndværkere.

Fra nu og indtil DNV-Gødstrup står færdigbygget har håndværkerne på byggepladsen et varmt sted og gå hen, i frokostpausen.

Fra i dag kan de også regne med, at de nemt kan få sig et varmt måltid mad, for kantinen og pladsens madmødre Kitt, Tanja og Britta slog dørene op til køkkenet. Det er hospitalskøkkenet i Hospitalsenheden Vest, der driver kantinen i skurbyen.

Dagen blev fejret med flag, frankfurtere, kartoffelsalat og sodavand. Men allerede om morgenen kunne håndværkerne mærke, at der skete noget særligt, da der var gratis kæmpebasser til morgenkaffen.

Når kantinen på byggepladsen får allermest travlt, skal den sørge for bespisning af de helt op til 800 håndværkere og funktionærer, der kommer til at have deres gang på pladsen.