Christoffer, kok.

"Jeg glæder mig til, at vi med et nyt koncept for mad og måltider kommer tættere på patienternes ønsker og behov og samtidig løfter kvaliteten af den mad, vi serverer."

Christoffer Erik G. von Bonsdorff, kok, Ernæringsenheden, Hospitalsenheden Vest.

Det nye på Regionshospitalet Gødstrup er, patienterne kan få den mad, de har lyst til, når de har lyst til det. Det kan de, fordi der bliver brugt flere produktionsformer, end tilfældet er i dag, og fordi der i alle afdelinger er små køkkener, hvor der både skal laves og anrettes mad. 

"Jeg glæder mig til at bidrage med mere hele vejen rundt, og så glæder jeg mig til at være med til at lave Danmarks bedste hospitalsmad, hvor gastronomi og ernæring bliver forenet.

"Jeg vil i højere grad kunne bruge min faglighed til at sikre kvaliteten af det, der ender på patientens tallerken, og det bliver mere synligt, at vi har gjort os umage i hele madlavningsprocessen, når maden også bliver lavet og anrettet specifikt til patienten.

"Det giver mig en faglig stolthed, at patienten får en god gastronomisk oplevelse, mens de er indlagt hos os", siger Christoffer Erik G. von Bonsdorff, der er kok i Hospitalsenheden Vest.