Foto: Søren Braad Andersen, Kommunikation.

18.04.2018

Indtil for ganske nylig har de mørke nuancer domineret facaderne i DNV-Gødstrup. Men nu har farverne meldt deres tydelige ankomst. De er rykket frem i forreste række, breder sig mere og mere og giver et helt andet indtryk af byggeriet

I det hele taget er der nu aktivitet i alle hjørner af den store byggeplads. 15. marts var der 1. spadestik for psykiatrien, og straks efter den mærkedag, gik arbejdet med udgravning af kælder i gang. 

Når byggeriet af psykiatrien står færdigt, vil det bestå af 13.500 kvadratmeter i forlængelse af det øvrige hospital i Gødstrup. 

Lige ved siden af psykiatrien skyder Etape 3, hvor den kommende hovedgang skal være, op. I disse dage arbejder håndværkerne på at armere dækket i forlængelse af foyeren, og der monteres elementer i raskt tempo. 

Inde i foyeren kan man nu se konturerne af den store runde kantine, der får en central placering i den 375 meter lange foyer.